Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Cupra въвежда Black Edition за моделите Formentor, León и León Sportstourer
Cupra представя Black Edition за моделите Formentor, León и León Sportstourer. Това специално...
Seat разчита на електрификацията и Cupra
Началото на 2025 г. за Seat S.A. се характеризира с положителна еволюция на приходите, въпреки сложните условия на глобалния пазар. Испанската компания отчете...
Подробности за новата електрическа Cupra Leon
Новата Cupra Leon, която ще бъде 100% електрическа, предстои да се появи в началото на следващото десетилетие. Според Уейн Грифитс, президент на марките S...
Рекорден ръст за Seat през 2024
Seat приключи 2024 година с изключителен търговски успех, отбелязвайки втория си най-добър рекорд в историята. Компанията е доставила 558 100 превозни средства, отбеляз...
Lexus LBX Morizo RR- специално предложение от Lexus
Lexus представя своя първи горещ SUV, LBX Morizo RR, създаден от бившия президент на Toyota Акио Тойода. Очаква се моделът да пристигне в Австралия...
CUPRA Tavascan - Пионерът на Промяната сред Електрическите SUV
CUPRA представя Tavascan, първият изцяло електрически SUV на марката. С драйващ дизайн и иновативни технологии, Tavascan задава нови с...
Първият субкомпактен електромобил на VW Group ще бъде Cupra Raval
Няколко марки на Volkswagen Group работят върху ново поколение субкомпактни електромобили, като прототип на един от тях вече е забеля...
Испанската марка Cupra демонстрира феноменална динамика
Не всички вярваха в успеха на испанската марка Cupra, която дебютира през 2018 година и се отдели от Seat, но, противно на скептиците, тя демон...
Въпреки че съм на средна възраст, оставам верен почитател на франчайза "Трансформърс". Последната серия обаче ме разочарова. Винаги съм харесвал поредицата, защото ме връща в детството, когато готини...
След като преди няколко дни загатна за новите Formentor и Leon, сега Cupra официално показа двата обновени модела, които пристигат с няколко основни новости в интериора, екстериора и под капака.
По...
На 29 април Cupra ще представи в Мадрид обновените Formentor и Leon. Макар че пълните подробности все още не са разкрити, един кратък поглед към обновения дизайн загатва за вълнуващи промени, особено...