Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
„Défi 24h en VE“ показва, че дългите пътувания на ток са постижими с добра стратегия и надеждна мрежа
Перигьо даде старт на първото издание на „Défi 24h en VE“...
Lotus няма да затваря завода си във Великобритания
Появиха се съобщения, че Lotus може да затвори своя исторически завод в Норфолк и да спре производството на автомобили във Великобритания. Тези слухо...
Британската автомобилна компания адаптира дейността си в отговор на глобалните икономически предизвикателства
Британската компания, собственост на Geely, която произвежда модели като Emira и Evija в О...
Lotus стартира през 2026 Eletre и Emeya
Lotus обявява пускането на последните версии на моделите Eletre и Emeya през 2026 г. с нови номенклатури „600“ и „900“. Моделът &bdqu...
Новата технология се използва в роботаксита в Китай
Lotus Robotics, подразделение на Lotus, представи своята автономна система за самоуправляващи се автомобили. Известна като Robo Soul, системата вече...
Преход към електрическите автомобили
Британската фирма Lotus представи суперкар Evija с идеята да символизира превръщането й в електрическа компания. Въпреки това, поради различни забавяния, този авто...
Основни новини от Lotus: запазване на двигателя с вътрешно горене
Lotus посочва, че няма да премине изцяло към електрическо задвижване до 2028 г., както първоначално бе планирано. По време на третото...
Lotus променя курса: Отказва се от електрическо бъдеще в полза на хибридни решения
През 2021 г. Lotus потвърди, че спортният автомобил Emira ще бъде последното превозно средство с вътрешно горене в...
След завършване на ново производствено съоръжение в Китай миналото лято, Lotus Cars официално пусна своя изцяло електрически хипер SUV, Eletre. Днешното съобщение включва всички подходящи спецификации...