Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Cupra въвежда Black Edition за моделите Formentor, León и León Sportstourer
Cupra представя Black Edition за моделите Formentor, León и León Sportstourer. Това специално...
Мате Римак няма притеснения да шофира Golf
Мате Римак, основател на Rimac Automobili, стана добре познат със създаването на някои от най-вълнуващите електрически автомобили. Успехът му започна с преоб...
Лек и модерен фейслифт
Новата версия на VW Lamando L, която се предлага само на китайския пазар, се отличава с по-остра предна фасада и актуализирани фарове. На пазара е вече три години и е китайск...
Какво ново предлага Volkswagen Sagitar в своята обновена версия за китайския пазар
Volkswagen Sagitar е удължена версия на Jetta, предлагана в Северна Америка. Седанът е снабден с 1,5-литров турбо...
Ценови промени и нови опции за 2025 Subaru WRX
Subaru WRX остава един от последните бастиони на достъпното представяне, но повишението на цените е реалност и за 2025 година. Моделната гама е опростена...
Мощност и иновации
Volkswagen представя по-мощна версия на Golf R за 2025 година с впечатляващи характеристики. Основното обновление при Golf R е увеличената мощност. Новият модел разполага с 328 конс...
Представяне на новата система
Volkswagen Лекотоварни автомобили се пренасочва към електричество, представяйки електрифицирани версии на Multivan и California. Тези модели включват модерна plug-in хибр...
Skoda Fabia Rally2: лимитирано издание за испанския рали фен
Skoda Fabia Rally2 е специално издание на популярния хотхеч, базирано на четвъртото поколение Skoda Fabia. Този модел е създаден в чест на...
Обновеният Teramont Pro: Нови детайли и очаквания за пускане в САЩ и Канада
Китайските власти представиха първите детайли за обновения Teramont Pro - SUV с три реда седалки, който се очаква да се поя...
Volkswagen прекратява производството на DSG трансмисии
Volkswagen обяви, че автоматичната трансмисия DSG (Dual-Clutch Gearbox) ще бъде прекратена, освен за някои спортни модели. На представянето на 2...
Skoda Superb: Превъзходство в Качеството и Пространството
Когато Фердинанд Пиех бе начело на Volkswagen, Skoda поддържаше по-ниско качество, за да не конкурира основната марка....
Защо автомобилите се нуждаят от роботизирана скоростна кутия с два съединителя? Идеята е да се комбинира комфорта на автоматичната трансмисия със скорост на превключване, компактност и минимални механ...