Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Cupra въвежда Black Edition за моделите Formentor, León и León Sportstourer
Cupra представя Black Edition за моделите Formentor, León и León Sportstourer. Това специално...
Последната глава за легендарния двигател на Bugatti
Bugatti Mistral маркира края на ерата на двигателите W-16. Доставките към клиентите вече започнаха. Произведени ще бъдат само 99 единици, всяка с...
Колко струва персонализацията?
Екзотичните автомобилни марки често се хвалят с производството на истински уникални автомобили. Дори когато се произвеждат повече превозни средства от ограничена серия,...
Bugatti се отказва от преследването на скоростни върхове
Bugatti постави рекорд през 2019 г. с Chiron Super Sport 300+, като това беше първият сериен автомобил, достигнал скорост над 300 мили в час (4...
Новата цел пред Bugatti
Bugatti, автомобилният титан, известен със стремежа си към скорост и лукс, си поставя нова смела цел: максимална скорост от 500 км/ч. Тази амбициозна цел беше разкрита от глав...
Поставен е нов световен рекорд
Днес BUGATTI обяви, че с представител на W16 MISTRAL е поставен нов световен рекорд за максимална скорост на автомобил с открита конструкция. Новото най-добро постижение...
Honda е №1 в избора на известните американски милиардери
Богатите американци предпочитат да инвестират разумно и затова често избират Honda за свой автомобил. В повечето случаи те използват парите си...
Екипът на Bugatti работи по доста труден проект, тъй като ще трябва да замени едно от най-особените и впечатляващи автомобили на това хилядолетие. И ще разберем какво е планирал по-късно тази година....
Bugatti Mistral е едно от най-новите попълнения в гамата на френската компания, базирано върху Chiron с по-агресивен стайлинг. Една от отличителните черти на този роудстър е липсата на таван. Той не с...
W16 Mistral, върховният роудстър, който има право да носи регистрационни номера, ще наброява 99 бройки. На цена от 5 милиона евро, което е 4,8 милиона долара по текущи обменни курсове, базираният на C...