Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Спечелете нов автомобил на "Автомобилен салон София 2024"
От 18 до 27 октомври 2024 г. в столичния „Интер Експо Център“ ще се проведе Автомобилен салон София – едно...
Наследникът на SsangYong Actyon ще се продава първоначално в Полша и Германия
Наследникът на SsangYong Actyon ще бъде наличен първо в Полша и Германия, като продажбите ще започнат още този месец. Мал...
Изборът няма да е лесен - кросоувъри, SUV, 4х4, хечбек, седан, хибрид и дори електромобил
От 18 до 27 октомври тази година в столичния „Интер Експо Център“ ще се проведе Автомобилен салон София 2024....
KG Mobility представя новия Actyon в Корея
KG Mobility, която купи SsangYong и все още използва старото й лого, представи новия Actyon в Корея. Моделът следва SUV-купе формулата на оригинала, но за о...
KGM пуска лимитирана серия на Musso по случай 70 години
Английското подразделение на KGM, новото име на легендарната марка SsangYong, обяви пускането на специална тематична лимитирана серия на емблем...
Обновеният KG Mobility Tivoli вече е на европейския пазар
Южнокорейският производител на автомобили KG Mobility, преди известен като SsangYong, пуска обновения модел Tivoli на европейския пазар. Комп...
Кола на годината на Европа 2025: Обявени са кандидатите
Организаторите на конкурса Кола на годината на Европа обявиха имената на кандидатите, допуснати до първата фаза на надпреварата за приза за 202...
KGM стартира предварителни заявки за новия Actyon
KGM обяви, че в корейските дилърства на марката вече се приемат предварителни заявки за закупуването на изцяло новото попълнение в моделната гама на...
Новият kgm actyon: наследникът на ssangyong actyon
Новото поколение на kgm actyon ще дебютира в южна корея през август. Засега на официалния сайт на компанията kg mobility (новото име на ssangyong) с...
Южнокорейският автомобилен производител KG Mobility (известен преди като SsangYong) представи най-скъпия си модел. Той на практика представлява ексклузивна луксозна версия на всъдехода на рама SsangYo...
Пробегът в реалния свят е 430 км, автомобилът има батерия от BYD
Пресконференцията на KG Mobility не е това, с което съм свикнал, нито това, което очаквам. Стартира на време, въпреки че се провежда...
Компанията чества 70 години от основаването си
Корейският производител KGM ще представи изцяло електрически пикап с кодовото вътрешно име 0100 през 2025 г. Автомобилът ще е базиран като дизайн на T...
Корейският производител на автомобили, станал известен на целия свят като SsangYong, е основан през 1954 г., тоест тази година празнува своята 70-годишнина. Само че това вече изобщо не е SsangYong &nd...
Torres е лъч на надеждата за производителя с ново име
Историята на един от най-старите корейски производители стартира през 1954 под името Dong-hwan Motor Workshop, която през 1963 г. се обеди...