Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Ограничение на движението в тунел „Мало Бучино“ на АМ „Струма“ за подмяна на осветлението
На 13 и 14 август ще бъде ограничено движението в тръбата за Перник на тунел „М...
Промени в организацията на движение в тунелите „Люлин“ и „Големо Бучино“ на АМ „Струма“
До 22 август се променя организацията на движение в тунелите „Люлин“ и „Големо Бучино“ на АМ „Струма“ за подмян...
България получи „зелена светлина“ от Европейската комисия за проектиране и строителство на платното от Кулата към София извън Кресненското дефиле по Източен вариант Г10.50 на Лот 3.2 от АM...
Рекордьорът по дължина сред нашите тунели – „Железница“, по магистрала „Струма“, ще бъде отворен за движение на 19 февруари.
До откриването се стига, след като тунелъ...