известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

Шофьор на Toyota FJ Cruiser е на косъм от смъртта след безумна каскада на плажа

Шофьор на Toyota FJ Cruiser е на косъм от смъртта след безумна каскада на плажа

Истина или лъжа?

Всяка година на 1 април е лесно да се съмняваме в автентичността на видеоклипове, публикувани онлайн. Но този път кадрите от Кувейт, заснети на плажа Абу Ал Хасания, изглеждат ужасяващо истински.

Каскада, объркала се ужасно:

Видеоклипът показва как шофьор на Toyota FJ Cruiser се опитва да изпълни каскада, но тя се обърква ужасно. В резултат на това водачът е изхвърлен от автомобила, докато той се преобръща.

Липса на предпазен колан:

Можем да предположим, че водачът не е бил с предпазен колан. В противен случай не би бил изхвърлен от SUV-а по време на преобръщането. След лудата катастрофа шофьорът се вижда да ходи на крака, което означава, че е имал късмета да оцелее.

Какво е искал да постигне?

Каква е била целта на шофьора? Може би е искал да се похвали с "уменията" си пред приятелите. Иначе нямаше да има камера, насочена директно към FJ Cruiser, освен ако случаен минувач не е забелязал, че Toyota SUV се приближава опасно към водата. В един момент от видеото водачът отваря вратата по някаква причина, преди да я затвори, за да изпълни потенциално фаталната каскада.

Автентичност на видеото:

Ако все още имате съмнения относно автентичността на видеото – в края на краищата е публикувано на 1 април. Впоследствие превозното средство е отнесено в морето, преди пожарната да го извади. Тази Toyota FJ Cruiser със сигурност е виждала по-добри дни. Според местни медии властите в провинция Мубарак Ал-Кабир са иззели разбития SUV.

Урок за шофьора:

Да се кара с такава необмислена маневра на пясък и вода не е най-добрата идея, дори и да шофирате истински офроудър. Да не носите предпазен колан, докато се опитвате да изпълните подобно опасно каскада, е най-малкото непрофесионално.

Надяваме се, че шофьорът е извлякъл урок от случилото се, тъй като е малко вероятно да има такъв късмет следващия път. Завиването с такава скорост на пясък и вода не е най-добрата идея. А да не носите предпазен колан, докато се опитвате да изпълните подобна опасна каскада, е най-малкото изумително.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News