Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Спечелете нов автомобил на "Автомобилен салон София 2024"
От 18 до 27 октомври 2024 г. в столичния „Интер Експо Център“ ще се проведе Автомобилен салон София – едно...
Семеен автомобил за вашето всекидневие
Ако пътувате често и пренасяте много багаж, разгледайте тези седем атрактивни автомобила в нашия съветник за покупка на семейни автомобили. Те ще улеснят ваше...
Skoda Superb: Превъзходство в Качеството и Пространството
Когато Фердинанд Пиех бе начело на Volkswagen, Skoda поддържаше по-ниско качество, за да не конкурира основната марка....
Въпреки че съм на средна възраст, оставам верен почитател на франчайза "Трансформърс". Последната серия обаче ме разочарова. Винаги съм харесвал поредицата, защото ме връща в детството, когато готини...
Европейският съюз обмисля въвеждането на нови мита върху китайските електромобили, произведени от компании като SAIC Motor, MG, Geely и BYD. Това е част от по-широкото разследване на ЕС относно анти-д...
Rivian опроверга медийни твърдения за преговори с Volkswagen Group относно разширяване на съществуващото партньорство за съвместно производство на автомобили. Немското издание Handelsblatt съобщи, че...
Служебните автомобили винаги са били привилегия, особено когато става въпрос за луксозни марки. За съжаление на високопоставените мениджъри във Volkswagen, тази привилегия вече няма да включва Porsche...
Volkswagen инвестира 5 милиарда долара в Rivian и създава съвместно предприятие с американския стартъп за електрически превозни средства. Това партньорство има за цел да разработи софтуер и електричес...
Последните данни на агенция JATO Dynamics сочат, че най-продаваната нова кола в Европа през май 2024 година е Volkswagen T-Roc. Реализирани са 20 387 единици, което представлява ръст от 11%.
Volksw...
Volkswagen говори за интегриране на ChatGPT от месеци, но най-накрая е тук и обещава да подобри преживяването на собственост. Технологията може да бъде намерена на всички членове на ID. семейство, как...
Volkswagen Group ще инвестира милиарди в бензинови двигатели, като според компанията средствата ще бъдат разпределени за „поддържане на конкурентоспособността на превозните средства с вътрешно г...
Големите производители на автомобили Volkswagen и Isuzu Motors нямат незабавни планове да произвеждат електрически или хибридни превозни средства в Южна Африка въпреки щедрите данъчни облекчения, коит...
Volkswagen Commercial Vehicles пусна ранен тийзър на новия си ван Transporter. Той ще бъде базиран на новия Ford Transit Custom и ще се предлага с ICE, PHEV и EV задвижвания. За да замени T6.1, новодо...
Кирил Николов-Дизела избра Volkswagen Grand California за свой дом на колела. Освен за семейни ваканции, кемперът ще служи и като мобилно студио за новия подкаст на Дизела „Леко бягане“, в...
Volkswagen Group сподели повече за евтиния електромобил, който ще бъде представен скоро на пазара в Европа. След неуспешни преговори за сътрудничество с Renault, VW обяви плановете си да разработи и п...
Volkswagen ще разработи електромобил, продаван на ниска цена в опит да се конкурира по-добре с китайските си съперници. Това обяви най-големият производител на автомобили в Европа, след като проведе р...
Феноменът на глобализацията не подмина и автомобилната индустрия, като толкова популярните в Европа модели често завладяват пазарите на Китай, САЩ, Австралия и Япония.
Tesla Model Y, който се прода...
Преди седмица Volkswagen развълнува феновете със замъглен кадър на мистериозен Golf GTI, чийто дебют трябва да се осъществи на 31 май. Сега компанията „изплю камъчето“ и разкри, че мистери...
Американският регулатор на автомобилната безопасност съобщи в понеделник, че е започнал запитване за изтегляне на около 51 500 електрически автомобила Volkswagen America поради опасения, че вратата на...
Ново проучване на застрахователната компания Insurify показва, че автомобилът с най-висок процент глоби за превишена скорост в САЩ е BMW i3.
Въз основа на данни, предоставени от потребителите, 17.6...
Главният изпълнителен директор на Volkswagen Томас Шефер представи нов Golf GTI, който се очаква да дебютира на 24-часовото състезание на Нюрбургринг по-късно този месец. Кратко видео показва неизвест...
Логотата са основна част от имиджа и идентичността на марката. Това важи особено за логата на производителите на автомобили, които трябва да бъдат достатъчно различими до степен, в която дори някой, к...
ВМА се сдоби със 7 изцяло електрически модела Volkswagen ID. Buzz за екологичен превоз на пациенти. С този избор ВМА дава добър пример за съзнателно отношение към...
Последвайте ни за още актуални...