известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

RIMAC празнува 15 години с ексклузивен автомобил

Екип MyVe
Екип MyVe
16:56 | 10.07.2024
Време за четене: 02:02 мин.
RIMAC празнува 15 години с ексклузивен автомобил

Rimac Automobili празнува 15-та годишнина с лимитирана серия Nevera

Производителят на бутикови хиперспортни 100% електрически автомобили Rimac Automobili отбеляза своята 15-та годишнина със специална лимитирана серия Nevera 15th Anniversary Edition.

Мате Римац, основател и изпълнителен директор на RIMAC GROUP, споделя: "Честно, когато започнах да бърникам с първата ми кола в гараж, дори не можех да мечтая да бъда там, където сме 15 години по-късно. Имаше толкова много пъти през първите години, в които наистина си мислехме, че компанията няма да успее, така че достигането на 15-годишния крайъгълен камък се чувства като достойно за празнуване. Nevera 15th Anniversary Edition е колата, която бележи нашия напредък, демонстрирайки колко далеч сме стигнали."

Nevera 15th Anniversary Edition, която ще бъде произведена едва в 9 екземпляра, е най-новото постижение в изключителната история на марката. Всеки един от представителите на лимитираната серия на Nevera струва 2 350 000 евро и идва оборудван с всички налични за модела опции, както и със специален комплект за пътуване, който отговаря цветово на автомобила и неговия интериор.

Първият от представителите на Nevera 15th Anniversary Edition ще бъде представен пред публика по време на тазгодишното издание на Goodwood Festival of Speed във Великобритания. Хиперколата ще участва и в емблематичното за събитието планинско състезание, на трасето на което през миналата година Nevera Time Attack постави нов рекорд от 49.32 секунди.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: