известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация
logo hashtag

Новини за CS

Rolls-Royce Black Badge Ghost: Впечатляваща цена от 985 000 лв.
Rolls-Royce Black Badge Ghost: Впечатляваща цена от 985 000 лв.
05/07/2024
Богатите също плачат. Не, не съм човек, който гледа мексикански сериали в ранния следобед. Не изповядвам и шопската философия "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле". Още по-малк...
Cupra Formentor - чудовище на пътя
Cupra Formentor - чудовище на пътя
05/07/2024
Въпреки че съм на средна възраст, оставам верен почитател на франчайза "Трансформърс". Последната серия обаче ме разочарова. Винаги съм харесвал поредицата, защото ме връща в детството, когато готини...
Луксозният Mercedes-Maybach S680: Сухопътна яхта на колела
Луксозният Mercedes-Maybach S680: Сухопътна яхта на колела
05/07/2024
Уникалната Mercedes-Maybach S-класа: Лукс и вдъхновение от състезателна яхта Вдигнете шум в яхт клуба с уникалната Mercedes-Maybach S-класа, създадена да възроди духа на състезателна яхта от 1939 г....
Китайските електромобили: Как завладяват европейските пазари и какво значи това за бъдещето?
Китайските електромобили: Как завладяват европейските пазари и какво значи това за бъдещето?
05/07/2024
Ново проучване показа, че две от петте най-продавани електрически коли в Европа са произведени в Китай. Става дума за Volvo EX30 и Volkswagen ID.4. Резултатите за май 2024 година показват, че китайски...
BMW изобретява специални дръжки на вратите за бъдещите CSL модели
BMW изобретява специални дръжки на вратите за бъдещите CSL модели
20/08/2023
BMW подадоха патент за нов механизъм за ръкохватка, разположен в рамките на съществуваща врата. Патентът е подаден в Германското ведомство за патенти и търговски марки. „Такова устройство за отв...