известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 Ram Heavy Duty pickup – по-агресивен и мощен от всякога

Екип MyVe
Екип MyVe
22:08 | 24.09.2024
Време за четене: 02:17 мин.
2025 Ram Heavy Duty pickup – по-агресивен и мощен от всякога

Обновяване на Ram HD моделите за 2025 г.

Моделите Ram HD за 2025 г. ще получат малки подобрения. Пълното разкриване на Ram HD 2025, включително информация за двигателите, ще бъде преди края на годината.

Дизайнерски промени и нови светлини

Подобно на Ram 1500, който получи значително обновление за 2025 г., и Ram HD ще бъде осъвременен. Все още нямаме пълни подробности за всички промени, но Ram провежда финални тестове на прототипите без камуфлаж.

Голямата, внушителна решетка остава, но е рестилизирана с изразителен нот на дъното. От двете страни са новите фарове, които варират според нивата на оборудване, но всички включват разделена светлинна тема. Черна или в цвета на каросерията лента разделя горната и долната част на фаровете. В задната част виждаме и нови задни светлини, поне при Ram 2500 Rebel, който е единственият пикап.

Двигатели и мощност

Големият въпрос е какво не виждаме, а именно двигателите под големия капак на Ram. Единственото, което можем да потвърдим, е дизеловата мощност на Cummins. Не виждаме никакво брандиране на капака относно двигателите, но не се изненадвайте, ако 6.4-литровият Hemi V-8 остане като начален вариант. В настоящия модел той развива 410 конски сили и 582 Nm въртящ момент.

Стандартният Hurricane I-6 надминава Hemi във всички области с 420 к.с. и 636 Nm въртящ момент. Високопроизводителният Hurricane достига 540 к.с., но клиентите на Ram са известни със своята привързаност към V-8 двигателя. С изчезването на Hemi в 1500, запазването му в HD моделите може да помогне на Ram да задържи купувачите, които настояват за V-8 двигател в своя камион.

Ram обещава пълно разкриване на моделите HD за 2025 г. преди края на годината.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: