известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 Nissan Frontier с нов дизайн

Екип MyVe
Екип MyVe
15:02 | 05.08.2024
Време за четене: 04:00 мин.
2025 Nissan Frontier с нов дизайн

Обновен Nissan Frontier за 2025 г. с нов дизайн и подобрени технологии

Nissan Frontier, средноразмерният пикап, който бе обновен през 2022 г., ще получи още едно освежаване. В понеделник беше представен обновеният модел за 2025 г., който ще достигне шоурумите по-късно това лято с нов външен вид, увеличена теглителна способност и нови технологии в автомобила.

Външен вид и нови екстри

Обновеният Frontier се отличава с нов преден край, включващ ревизирани дизайни за предната фасада и решетката, както и нов завършек на задната врата за моделите PRO-X и PRO-4X. Нови 17-инчови колела и новият екстериорен цвят Afterburn Orange също са налични.

Интериор и технологии

Вътре в автомобила има нови декорации на таблото, телескопично регулиращ волан и стандартен плъзгащ се заден прозорец за всички модели. Четирипосочната електрическа регулируема седалка на предния пътник е стандартна за повече модели. Повечето модели сега също идват стандартно с 12.3-инчов информационно-развлекателен екран, докато преди най-голямата опция беше 9.0-инчов екран. Безжичните Apple CarPlay и Android Auto са стандарт.

PRO-4X за офроуд ентусиасти

За офроуд ентусиастите, PRO-4X е правилният избор. Той идва с четири задвижващи колела на непълен работен ден, електронен заключващ диференциал, компоненти за офроуд окачване от Bilstein и всесезонни гуми като стандарт. Ново за 2025 г. е подобреният монитор с 360-градусов изглед с Off-Road Mode, който функционира при скорости до 12 mph.

Модел SL за феновете на лукса

За феновете на лукса, моделът SL идва стандартно с кожени тапицерии отпред и отзад, кожен волан с подгряване, безжично зарядно за телефон и премиум аудио система Fender с 10 високоговорителя. Той също така разполага с допълнителни електронни асистенти за водача, включително монитор с 360-градусов изглед и разпознаване на пътни знаци.

Технически спецификации

Не е направена промяна на стандартния 3.8-литров V-6 двигател на Frontier, който предлага максимална мощност от 310 к.с. и е съчетан изключително с 9-степенна автоматична трансмисия. Въпреки това, теглителната способност е увеличена с около 500 паунда за всички модели и конфигурации в сравнение с модела за 2024 г., като максималната теглителна способност сега е 7,150 паунда, в сравнение с предишните 6,640 паунда.

Обновеният Nissan Frontier за 2025 г. ще бъде наличен в дилърствата по-късно това лято. Ценова информация ще бъде обявена по-близо до пускането на пазара. Тези обновления ще помогнат на средноразмерния пикап на Nissan да остане конкурентоспособен пред новите модели като обновения Ford Ranger за 2024 г. и Toyota Tacoma за 2024 г.

Nissan също така работи върху нов пикап с товароподемност от 1 тон за Северна Америка. Новият пикап ще бъде произведен в Мексико и ще бъде разработен съвместно с Mitsubishi, въпреки че времето за пускане все още е неясно. И двете компании също работят върху електрически пикапи, но подробности за тях липсват.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: