известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 GMC Yukon: нов дизайн и AT4 Ultimate модел

Екип MyVe
Екип MyVe
22:27 | 19.08.2024
Време за четене: 03:22 мин.
2025 GMC Yukon: нов дизайн и AT4 Ultimate модел

Обновен GMC Yukon за 2025 г.: Нов дизайн, технологии и повече мощност

GMC Yukon е обновен за моделната година 2025, като получава ревизиран външен вид, нови технологии и по-голяма мощност за наличния дизелов двигател.

Нови функции и дизайн

Текущият модел на Yukon е на пазара от 2021 г., а последните обновления са в съответствие с тези на свързаните модели Chevrolet Tahoe и Suburban за 2025 г., като добавянето на много по-голям екран за инфоразвлекателната система, както и нови електронни функции за подпомагане на водача.

Уникални промени за 2025 г.

2025 Yukon може да бъде разпознат по новите си фарове, новите дизайни на предната част и новите модели на решетката. Луксозният Yukon Denali Ultimate също получава 24-инчови джанти за първи път.

Нов модел AT4 Ultimate

Новият AT4 Ultimate също се присъединява към гамата. Базирайки се на офроуд ориентирания AT4, Ultimate добавя някои луксозни елементи към офроуд оборудването на AT4, което включва предна защитна плоча, 20-инчови джанти с гуми за всякакъв терен и регулируемо окачване с въздушни пружини, които могат да повдигнат автомобила с до 5 см. Луксозните елементи, които също се намират в Denali Ultimate, включват 16-позиционни масажиращи предни седалки с електрическо управление, кожена тапицерия и дървени акценти.

Промени в моделите

Бившите модели SLE и SLT вече са заменени от нов модел Elevation, който служи като входна точка за гамата на Yukon за 2025 г.

Интериор и технологии

Вътре, 2025 Yukon разполага с ревизирано цифрово табло плюс 16,8-инчов цифров екран, монтиран в централната конзола с портретна ориентация. Големият екран служи като основен интерфейс за инфоразвлекателната система и може да бъде допълнен с 8,0-инчов екран отзад за настройка на климатичните условия. Новите електронни функции за подпомагане на водача включват нощно виждане, наличен Super Cruise и последната технология за теглене на General Motors. Максималното теглене е 3 810 кг.

Опции за задвижване

Опциите за задвижване включват 5,3-литров V-8 с мощност 355 к.с., 6,2-литров V-8 с мощност 420 к.с. и 3,0-литров турбодизелов редови-6 с мощност 305 к.с., увеличена от 277 к.с. в предишните моделни години. Всички задвижващи механизми са снабдени с 10-степенна автоматична скоростна кутия. Задвижването на четирите колела е включено, макар че е налично като опция за по-ниските класове.

2025 Yukon се очаква в шоурумите по-късно тази година. Информация за цените ще бъде обявена по-близо до пускането на пазара.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: