известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 GMC Terrain: най-новият SUV

Екип MyVe
Екип MyVe
23:00 | 12.08.2024
Време за четене: 02:45 мин.
2025 GMC Terrain: най-новият SUV

Новото поколение GMC Terrain с обновен дизайн и модерни технологии

Следващото поколение GMC Terrain се отличава с обновен екстериор, вдъхновен от пикапите на компанията. Включва стандартен 15-инчов централен сензорен екран и 11-инчов дисплей за водача, както и задвижване на всички колела. Новият 2025 GMC Terrain в базовата версия Elevation ще бъде на пазара в края на тази година.

Обновен дизайн и екстериор

Въпреки че текущият GMC Terrain е част от гамата на компанията от 2018 г., новият модел, който се представя като следващото поколение на базовия SUV, привлича вниманието с обновен дизайн. Основните промени включват по-голяма правоъгълна решетка и нова предна фасада с повече ъгли и остри ръбове. Задната част също е променена с повече прави линии и вертикално ориентирани рефлектори, докато новият C-пилон създава ефект на плаващ покрив.

Модерен и технологичен интериор

В интериора промените са значително по-драматични. 15-инчов портретно ориентиран цифров екран доминира в центъра на таблото, допълнен от 11-инчов цифров инструментален дисплей. Тези елементи са стандартни за всички версии на Terrain, като част от значителния технологичен ъпгрейд, включващ 15 системи за подпомагане на водача и Google Assistant.

Технически характеристики и опции

От механична гледна точка, 2025 Terrain запазва същия 1.5-литров турбодвигател с 175 конски сили и 203 фунт-фута въртящ момент, свързан с нова 8-степенна автоматична трансмисия. Стандартно идва с задвижване на всички колела, а бъдещите версии може да включват и по-евтин вариант с предно задвижване.

Продажби и цени

Началната версия Elevation ще замени SLE и SLT и ще се появи в дилърите в края на 2024 г. Моделите AT4 и Denali ще се появят през следващата година като версии за 2026 г., предлагайки повече функции, лукс и офроуд ъпгрейди. Очаква се цените да бъдат обявени по-близо до датата на стартиране на продажбите, като базовата цена вероятно ще бъде значително по-висока от текущата стартова цена от $30,095.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: