известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 Ford Maverick Tremor: новият модел в обновената гама пикапи

Екип MyVe
Екип MyVe
20:17 | 31.07.2024
Време за четене: 03:30 мин.
2025 Ford Maverick Tremor: новият модел в обновената гама пикапи

Актуализация на Ford Maverick за 2025 г.

Компактният пикап Ford Maverick получава обновление за моделната година 2025, първото от пускането му през 2022 г. Най-голямата промяна е възможността за задвижване на всички колела в комбинация с хибридната задвижваща система на Maverick. За феновете на офроуд, пакетът Tremor се превръща в самостоятелен модел. Моделите XL, XLT и Lariat също са запазени.

Офроуд подобрения и нови функции

Пакетът Tremor включва истински офроуд подобрения като допълнителен инч клиренс и настроено окачване. Той също така идва с 17-инчови колела с всесезонни гуми, куки за теглене и стандартно задвижване на всички колела с заключващ се заден диференциал с два съединителя.

Новост за 2025 г. е стандартната система за 360-градусова камера, както и стандартни функции Pro Trailer Hitch Assist и Pro Trailer Backup Assist. Тези функции също са стандартни за модела Lariat. Други електронни функции за помощ на водача, включени в Tremor, са адаптивен круиз контрол, активен контрол на лентата и разпознаване на знаци за скорост.

Дизайн и интериор

Ford предлага отделен пакет FX4 за офроуд с подобни подобрения на тези в Tremor за текущия Maverick, въпреки че автомобилният производител не е споменал подробности за пакет FX4 за обновения модел от 2025 г.

Maverick 2025 може лесно да бъде разпознат по ревизирания си дизайн, който включва нов дизайн на фаровете и преработени решетки за различните модели. На разположение е и пакет за черен външен вид.

Вътре пикапът получава 13.2-инчов инфотейнмънт екран, заменящ предишния 8.0-инчов екран, който се съчетава с 8.0-инчов дигитален клъстер. Инфотейнмънт системата използва най-новата версия на Ford Sync 4, като включва безжични Apple CarPlay и Android Auto.

Задвижващи системи и цени

Задвижващите системи остават непроменени. Купувачите могат да избират между 2.0-литров турбо-4 с мощност 238 к.с. или 2.5-литров редови-4 и хибридна система с мощност 191 к.с. Товароносимостта е 2,000 паунда, или 4,000 с опционалния пакет за теглене 4K за двете задвижващи системи. Максималната полезна натовареност е 1,500 паунда.

Ford Maverick 2025 ще бъде на разположение за поръчка от 1 август. Доставките са планирани да започнат в края на тази година, а началната цена е потвърдена от Ford като $27,890, включително такса за дестинация от $1,595. Това е увеличение спрямо началната цена на модела от 2024 г., която беше $25,515.

Въпреки че все още не е потвърдено, се очаква и модел с висока производителност, възможно наречен Lobo, да бъде част от линията на Maverick 2025.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: