известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2023 VW Passat: Всичко, което знаем за електрифицираното комби на Европа

Екип MyVe
Екип MyVe
12:18 | 23.01.2023
Време за четене: 01:42 мин.
2023 VW Passat: Всичко, което знаем за електрифицираното комби на Европа

VW Passat беше спрян от Северна Америка миналата година, но европейските купувачи ще бъдат благословени с изцяло ново поколение на популярната табелка, което трябва да дебютира преди края на 2023 г. След многобройни шпионски появи на модела, който ще се предлага ексклузивно в под формата на комби с електрифицирани задвижвания, създадохме точно изобразяване, комбинирайки го с цялата информация, която имаме за техническите му спецификации.

SUV-овете почти завладяха D-сегмента в Европа, принуждавайки повечето автомобилни производители да спрат производството на своите седани със среден размер. Volkswagen обаче смята, че все още има място за нов Passat на Стария континент, преди той да стане марка само за EV.

VW Group ще намали разходите за научноизследователска и развойна дейност чрез съвместно разработване на следващите поколения на VW Passat и Skoda Superb. Първият ще се предлага само в по-практичния стил на каросерия Variant, за разлика от втория, който ще запази своите вкусове на седан и комби. Представители на Volkswagen вероятно смятат, че предстоящият напълно електрически седан ID.7 ще изпълни ролята на спрения Passat с четири врати в бъдещата гама на автомобилния производител.

Passat съществува от 1973 г., така че деветото му поколение е...

Прочетете цялата статия на следния линк:   https://autozona.bg

Споделете статията в: