известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2022 VW Golf запазва високите си стандарти за безопасност, получава пет звезди от Euro NCAP (Видео)

2022 VW Golf запазва високите си стандарти за безопасност, получава пет звезди от Euro NCAP (Видео)

Volkswagen Golf отново премина проверката за безопасност на Euro NCAP (Европейска програма за оценка на нови автомобили) с оценка от пет звезди.

Golf, най-успешният модел на VW, получи пет звезди през 2019 г. според процедурата за тестване и рейтинга на Euro NCAP по това време. През 2020 г. оценката за безопасност беше променена, за да отговори на някои от новите пътни предизвикателства.

Въпреки че предишният рейтинг щеше да е валиден още три години, германският автомобилен производител реши да актуализира нивото на безопасност на Golf. От общо 21 теста 14 са извършени по актуализираната процедура.

Михил ван Ратинген, генерален секретар на Euro NCAP, каза: „Повечето производители на превозни средства са склонни да се възползват от това, някои дори може да обмислят намаляване на безопасността, за да поддържат конкурентоспособността си. Така че е страхотно да видим как Volkswagen непрекъснато подобрява безопасността на Golf, да бъде в крак с най-новите разработки и да върви в крак с конкурентите.“

Компактният модел постигна резултат от...

Прочетете цялата статия на следния линк:   https://autozona.bg