известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

Общи условия - "Аз на пътя - научи ме да шофирам"

ОБЩИ УСЛОВИЯ 

  1. Организаторите на инициативата „Аз на пътя – научи ме да шофирам“ НЕ носят отговорност за нанесени материални щети/повреди на личните автомобили на участниците по време на провеждане на практическата част от обучението.
  2. Организаторите НЕ носят отговорност за неправомерни действия на пътя от страна на водачите преди, по време и след проведено обучение.
  3. Инициативата има за цел да предостави само и единствено насоки за безопасно шофиране, както и да подпомогне неопитните и неуверени водачи да се справят с някои от критичните ситуации, които могат да възникнат по време на шофиране, без да задължава следването на тези инструкции. 
  4. Спазването на всички правила от Закона за Движение по Пътищата на Република България е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
  5. Инициативата НЕ издава лични документи или сертификати за преминати курсове.
  6. Предоставената лична информация се дава доброволно от собствениците ѝ, като тя няма да бъде използвана за реклама, дадена на 3-ти лица, използвана за нищо друго по никакъв начин, освен да се събира информация за най-честите грешки и да се създават бюлетини, видеа и цялостна насока за подпомагаме и изчистване на грешни навици и грешни действия по време на шофиране. Цялата лична информация ще бъде съхранявана спрямо GDPR.