Здравейте! Аз съм Вашият персонален асистент АвтоБОТ, готов да отговоря на всички Ваши въпроси и запитвания, свързани с колите. Независимо дали сте в търсене на информация за нови модели, нуждаете се от съвет при покупка на автомобил, искате да научите за поддръжката или търсите съвети по отношение на шофирането и безопасността на пътя, аз съм тук, за да Ви помогна.
За да продължите да ползвате АвтоБОТ трябва да се регистрирате.
Спечелете нов автомобил на "Автомобилен салон София 2024"
От 18 до 27 октомври 2024 г. в столичния „Интер Експо Център“ ще се проведе Автомобилен салон София – едно...
По-свеж дизайн, нов електромотор и пробег от над 400 км в оптимални условия
Една от най-продаваните коли на Peugeot бе подложена на фейслифт през 2023 г. Промените не засегнаха само дизайна, а и те...
Peugeot 2008 и в частност неговата електрическа версия е-2008, не са непознати автомобили. Настоящото им второ поколение е на пазара от 2019 година, но в средата на миналата то мина през фейслифт. При...
През първите шест месеца на тази годината кросоувърите достигнаха нов рекорд в продажбите си, като за първи път в историята делът им надхвърли половината от общия брой на доставените нови автомобили в...
Моделът има модернизиран дизайн и нов електрически двигател с до 406 км пробег
Peugeot представи фейслифт на 2008. От 2019 г. са продадени 700 000 броя автомобили, а успехът се дължи най-...
Следвайки примера на флагмана Peugeot 508, най-малкият кросоувър на французите също бе обновен, получавайки нова идентичност, както и изцяло ново задвижване за електрическия модел. По този начин E-200...
Peugeot загатна за появата на новото 2008 с една единствена снимка и кратка информация около предстоящия дебют на малкия кросоувър. Рестайлингът на компактния SUV ще бъде представен на 4 май с минимал...
Субкомпактният кросоувър Peugeot 2008 съвсем скоро ще се появи в дилърската врежа на марката с освежен външен вид. Фейслифт автомобили вече се движат по цивилната пътна мрежа за финални тестове.
Лю...