известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

WALLBOX Commander II (22 kW including 5m cable Type 2)

Wallbox Commander 2 е усъвършенствана, интелигентна система за зареждане на електрически превозни средства, предназначена за полупублични и бизнес места за зареждане. Това е нов и подобрен дизайн от второ поколение, включващ вътрешна защита от изтичане на постоянен ток, което прави инсталацията по-лесна и икономична.

Зарядното устройство се свързва с платформата за управление на myWallbox, което го прави интелигентен и позволява достъп на множество потребители с прост ПИН код, RFID карта или мобилно приложение Wallbox. Сензорният екран е привлекателен, практичен и лесен за управление. Той може да бъде персонализиран така, че да отразява индивидуалните предпочитания и да показва съобщения и лога на компанията.

Вграден кабел от 5м
Степен на защита: IP54 / IK 10
Кабел Тип 2
Оптимизирайте вашата инфраструктура за зареждане и намалете времето за зареждане с технологията Power Boost (налична е като опция)
Интегрирана защита от изтичане на DC
Балансиране на мощността при зареждане благодарение на Power Sharing Smart
Интернет връзка чрез WiFi и Ethernet
Bluetooth връзка, която ви позволява да взаимодействате със зарядното устройство, когато сте близо до него. Можете да управлявате зарядното устройство и да го настройте така, че да се възползвате максимално от всички възможности на зарядното устройство чрез мобилното приложение
Възможности за управление на множество потребители чрез ПИН код, RFID и мобилно приложение Wallbox
Лесна работа с потребителя благодарение на седем инчовия интерфейс със сензорен екран
До 22 Kw зареждаща мощност
Защита на достъпа
RFID
Комуникационен протокол
Bluetooth, Wi Fi
Мощност на зареждане
22 kW
Тип
Commander 2
Модел
Wallbox