известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 VW Jetta GLI: обновен дизайн и впечатляващ интериор за $33,940

Екип MyVe
Екип MyVe
23:05 | 03.09.2024
Време за четене: 03:07 мин.
2025 VW Jetta GLI: обновен дизайн и впечатляващ интериор за $33,940

Volkswagen Jetta GLI 2025: Освежен дизайн и подобрен интериор

Volkswagen представи освежената версия на Jetta GLI за 2025 година с подобрени интериорни материали и нови екстериорни детайли. Моделът се задвижва от турбо-4 двигател с възможност за избор между 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител. Цената на Jetta GLI започва от 33,940 долара.

Подобрения в дизайна на Jetta GLI

Моделът Jetta GLI за 2025 година е част от обновената гама на Jetta, която включва нови екстериорни цветове, модели на джанти и ревизиран интериор. Основните промени включват нова решетка, LED фарове и светлинна лента на задната част. Стандартните джанти са с диаметър 43 см, а за версиите SEL и GLI - 46 см, като купувачите могат да изберат и черно покритие за джантите.

Интериорни подобрения

В интериора на Jetta GLI е добавен нов плаващ екран с размер 20 см, който заменя предишния интегриран дисплей. В допълнение, моделът разполага с 26 см цифров приборен панел. Контролите за климатичната система под инфо-развлекателния екран също са обновени. Премиум акцентите включват перфорирана кожена тапицерия с контрастни шевове, отопляеми и охлаждаеми предни седалки с електрическо регулиране, матови акценти на таблото и осветени прагове.

Механични характеристики

Jetta GLI запазва своя механичен пакет с 2.0-литров турбо-4 двигател, който доставя 228 к.с. на предните колела чрез 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител. Останалите модели Jetta се задвижват от 1.5-литров турбо-4 двигател с мощност от 158 к.с. и 8-степенна автоматична трансмисия.

Система за окачване и безопасност

GLI моделът разполага с по-сложна многозвенна задна ос, вместо торсионната греда, използвана в другите версии. Той също така включва адаптивни амортисьори, ограничител на приплъзването и диференциален заключвател. Всички модели Jetta за 2025 година са стандартно оборудвани с електронни системи за подпомагане на водача, като автоматично аварийно спиране, адаптивен круиз контрол, активен контрол на лентата и мониторинг на мъртвата зона.

Обновена гама Golf за 2025 година

Също така, свързаната гама на Volkswagen Golf е обновена за 2025 година, като в САЩ отново ще бъдат предлагани моделите Golf GTI и Golf R.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: