известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 Hyundai Sonata: започва от $27,800 – нови функции и цени

Екип MyVe
Екип MyVe
21:32 | 26.08.2024
Време за четене: 02:45 мин.
2025 Hyundai Sonata: започва от $27,800 – нови функции и цени

Обновен дизайн и нови цени за Hyundai Sonata 2025

Hyundai представи обновен дизайн на седана Sonata за 2024 година, а моделът за 2025 година идва с леко увеличение на цените. Въпреки това, началната цена е по-ниска благодарение на възстановяването на базовия модел SE.

Цени и оборудване на Hyundai Sonata 2025

Моделът Hyundai Sonata 2025 започва от 27 800 долара (включително таксата за доставка от 1 150 долара), което е с 850 долара по-малко от цената на модела SEL за 2024 година. Sonata SE разполага със същия двигател като SEL – 2.5-литров четирицилиндров двигател с мощност от 191 конски сили, съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия.

Стандартно оборудване

Новият базов модел SE включва 16-инчови алуминиеви джанти, LED фарове, LED дневни светлини, LED задни светлини и автоматично управление на фаровете. Вътре, SE предлага двузонова автоматична климатична система, стартиране с бутон, безжичен и жичен Android Auto и Apple CarPlay, 12.3-инчов инфотейнмънт екран и четири USB-C зарядни порта (два отпред и два отзад).

Безопасност и асистиращи системи

Sonata SE идва с девет въздушни възглавници, асистент за задържане в лентата, асистент за следване на лентата, асистент за избягване на предни сблъсъци с разпознаване на пешеходци и велосипедисти, както и предупреждение за сблъсък в мъртва точка с асистент за пресичане на трафик отзад.

Други модели и техните цени

Останалите модели в гамата на Sonata за 2025 година, включително SEL, N Line и хибридите SEL и Limited, също отбелязват увеличение на цените с няколкостотин долара. Hyundai също така представя SEL Convenience като нов, самостоятелен модел. Всички модели SEL са налични с опция за задвижване на всички колела, а спортният Sonata N Line остава в гамата с 290 конски сили и нови въздушни отвори за задните седалки.

Хибридни модели

Хибридните модели продължават да използват 2.0-литров четирицилиндров двигател с мощност от 192 конски сили и шестстепенна скоростна кутия.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: