известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 Ford F-150 премахва емблематичната си клавиатура

Екип MyVe
Екип MyVe
22:34 | 01.09.2024
Време за четене: 02:22 мин.
2025 Ford F-150 премахва емблематичната си клавиатура

Ford премахва SecuriCode клавиатурата от F-150

Една от отличителните черти на Ford през последните няколко десетилетия беше обичаната система за въвеждане на кодове SecuriCode. Тази система беше налична на повечето камиони и SUV модели на Ford и позволяваше на собствениците да влизат в своите превозни средства без ключ – просто въвеждайки код. Но Ford тихомълком премахна тази фабрична опция от много автомобили наскоро, включително Bronco Sport, Escape, Explorer и Maverick. Последната жертва е моделът F-150 за 2025 година.

SecuriCode вече не е стандартно оборудване

Ford повече няма да предлага SecuriCode клавиатурата на F-150 като стандартно оборудване от фабриката. Тя беше стандартна за всички модели F-150 с изключение на XL. Не се притеснявайте обаче, все още можете да получите SecuriCode чрез местния дилър.

Налична като аксесоар

Ford предлага SecuriCode като дилърски аксесоар за моделите XLT, Tremor, Lariat, King Ranch, Platinum и Raptor за 2025 година. Тази опция струва допълнително $455 за всяка версия.

Замяна със съвременни технологии

С толкова много превозни средства, преминаващи към интелигентни ключове и безключов достъп, не е изненада, че Ford премахва сравнително остарялата система за въвеждане на кодове. Моделът F-150 за 2025 година, както и много други модели на Ford, предлага опция за използване на телефон като ключ чрез приложението FordPass, което позволява достъп до автомобила чрез смартфон.

SecuriCode остава в някои модели на Lincoln

Купувачите на Lincoln ще бъдат доволни да знаят, че SecuriCode все още се предлага стандартно на някои модели. SUV моделите Corsair и Aviator за 2025 година все още предлагат клавиатурата от фабриката в зависимост от версията.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: