известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2025 BMW Alpina XB7 става още по-луксозен с Manufaktur тунинг

Екип MyVe
Екип MyVe
22:04 | 13.08.2024
Време за четене: 02:17 мин.
2025 BMW Alpina XB7 става още по-луксозен с Manufaktur тунинг

BMW Alpina XB7 за 2025 г. връща се с нови подобрения

BMW Alpina XB7, базиран на BMW X7, се завръща за 2025 г. в новата версия Manufaktur, която включва редица специални детайли за екстериора и интериора.

Екстериор с нови акценти

Външният вид на големия SUV се облагодетелства от стандартни 23-инчови колела с характерния за Alpina многоспицов дизайн. Колелата са с високогланцова, огледална повърхност, която след това се покрива с матово покритие.

Купувачите могат да изберат между хромирани и черни пакети за екстериора, които променят цвета на решетката, накрайниците на ауспуха, емблемите и рамките на прозорците.

Луксозен интериор

В интериора пакетите променят цвета на лостчетата за смяна на предавките и шевовете на волана. Всички издания на XB7 Manufaktur също така включват релефно лого "XB7" на подглавниците, логотипи Manufaktur на стелките и серийни плакети в кабината и двигателния отсек.

Мощност и производителност

Задвижващата система е 4.4-литров V-8 двигател с двойно турбокомпресор, настроен да доставя 612 к.с. Двигателят е свързан с 8-степенна автоматична трансмисия и стандартна система за задвижване на всички колела, която ще ускори големия SUV от 0-100 км/ч за 4.2 секунди и ще достигне максимална скорост от 290 км/ч.

Ограничено производство

Интересуващите се купувачи трябва да действат бързо, тъй като XB7 Manufaktur, както всички Alpina модели в момента, ще бъде произведен в много ограничени количества. XB7 дебютира за моделната година 2021 и оттогава са произведени само 2880 екземпляра за световния пазар.

САЩ е един от най-големите пазари за XB7, но наличността на новата версия Manufaktur все още не е обявена там. Доставките на други пазари са потвърдени от Alpina да започнат през първото тримесечие на следващата година.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: