известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2024 Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition: Окончателен Преглед и Характеристики

Екип MyVe
Екип MyVe
21:19 | 28.07.2024
Време за четене: 02:22 мин.
2024 Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition: Окончателен Преглед и Характеристики

Прощаваме се с Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition

Днес се сбогуваме с Jeep, който буквално излъчва "The Star-Spangled Banner" от ауспуха си. Запалете 2024 Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition, и крал Джордж III ще се съживи само за да бъде ударен в лицето от зомби Джордж Вашингтон. Ако V8 ще си тръгва, нека го направи с гръм и трясък.

Цена и оборудване

Това не е евтин Jeep. За да се сдобиете с него, ще трябва да похарчите над $90,000. Изборът на Final Edition включва кожени седалки, Warn winch, сгъваема маса, специални графики и емблеми, специално окачване, 17-инчови джанти с 35-инчови гуми, вграден въздушен компресор, предпазител за решетка и комплект инструменти Jeep. Финалната цена: $108,475, включително D и D.

Под капака

Под капака се крие 6.4-литров Hemi двигател с 470 конски сили и 470 lb-ft въртящ момент, свързан с осемстепенна автоматична трансмисия. Той разполага с пълно работно задвижване на четирите колела с двускоростна трансферна кутия.

Плюсове

Въпреки офроуд гумите и окачването, този Jeep е по-малко досаден за шофиране в сравнение с предишните модели. Изпускателната система звучи страхотно. UConnect инфотейнмънт системата остава сред най-добрите в индустрията. Захранващият покрив е лесен начин да получите опит с открит Jeep без нужда от инструменти.

Минуси

Разходът на гориво е предсказуемо ужасен - компютърът показваше от 6 до 8.3 mpg. Автоматичната функция на захранващия покрив понякога не работеше правилно. Мястото за задните седалки е тясно, а товарното пространство е малко. Спирачките се усещат малко спонжести.

Заключение

Въпреки че Jeep нарича това Final Edition, марката наскоро обяви, че този модел ще се завърне за 2025 година.

Последвайте Myve в Google Новини за още актуални публикации!

Myve google news
Споделете статията в: