известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2023 Range Rover Signature Edition – ексклузивният проект за Kahn, готов да изяде вашите спестявания

Екип MyVe
Екип MyVe
10:24 | 03.01.2023
Време за четене: 01:37 мин.
2023 Range Rover Signature Edition – ексклузивният проект за Kahn, готов да изяде вашите спестявания

Известен най-вече с модифицирането на Land Rover, Project Kahn вече пусна първите подобрения за новото поколение Range Rover. Въпреки че е всичко друго, но не и драстично, модификациите го правят да изглежда малко шикозно.

Наречен Range Rover Signature Edition, тунингованият луксозен SUV разполага с разширение на бронята от три части отпред, вдъхновено от предишния подход на Kahn към по-старите поколения. Може да се съчетае по цвят със страничните вентилационни отвори и други компоненти. „Стандартната“ версия също се предлага на цена от £2400 ($2893) в Обединеното кралство, включително данък, или на £3000 ($3616), когато е изработена от въглеродни влакна.

Други неща, които го отличават от стандартните версии на новото поколение Range Rover, са лъскавите черни акценти върху решетката, страничните вентилационни отвори, броните и вратата на багажника. Що се отнася до акцента на проекта, това е комплектът от сплави. Наречени Type 33, кованите джанти са с диаметър 24 инча и са обвити в гуми с висока производителност. Прозорците за поверителност допълват преобразяването, тъй като всичко останало идва от фабриката.

Списъкът с OEM функции е...

Прочетете цялата статия на следния линк:   https://autozona.bg

Споделете статията в: