известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2023 Dacia Duster става по-„екстремна“ с ново и добре оборудвано ниво на оборудване

Екип MyVe
Екип MyVe
14:09 | 02.11.2022
Време за четене: 01:27 мин.
2023 Dacia Duster става по-„екстремна“ с ново и добре оборудвано ниво на оборудване

Със спортни ексклузивни актуализации отвътре и отвън, новият Dacia Duster Extreme SE надгражда върховата гама Journey и се възползва от щедро оборудване за автомобил в този сегмент.

Първо трябва да ви кажем, че има оранжеви акценти върху капаците на страничните огледала и релсите на покрива, както и оранжева емблема „Duster“ на вратата на багажника. Новото лого на компанията допълнително украсява румънския кросоувър, който в тази конфигурация се вози на лъскави черни 17-цолови джанти.

От вътрешната страна Duster Extreme SE има характерни оранжеви вложки върху картите на вратите и същият нюанс е използван за шевовете на тапицерията. Сатенираните хромирани рамки на вентилационните отвори са част от преобразяването. Що се отнася до оборудването, Dacia споменава безключов достъп, задни сензори за паркиране, Multiview камера, 8-инчова информационно-развлекателна система, Apple CarPlay, Android Auto, автоматичен климатик и отопляеми предни седалки, всички от които се предлагат без допълнително заплащане.

Новият Duster Extreme SE се предлага с...

Прочетете цялата статия на следния линк:   https://autozona.bg

Споделете статията в: