известия
съобщения
АвтоБОТ
myve logo Промоции Локация

2022 Mercedes-Benz T-Class: Какво трябва да знаете за него

Екип MyVe
Екип MyVe
14:36 | 29.12.2022
Време за четене: 01:40 мин.
2022 Mercedes-Benz T-Class: Какво трябва да знаете за него

Първо, T-Class е най-достъпното превозно средство с марката трилъчева звезда, но това не е причината да обмислите да си купите такъв. Вместо това той има различни атрибути, които го правят достойно предложение и едно от тях е вътрешното пространство. Може дори да е подходящ за преобразуване на кемпер, но това е съвсем различно нещо.

Второ, Т-класата е впечатляващо практична, тъй като има голям багажник, множество отделения за вещи както за предните, така и за задните пътници и има плъзгащи се врати за задните си седалки, които са полезни в различни ситуации.

Трето, T-Class има пет звезди на EuroNCAP за своята оценка за безопасност в стандартно оборудване, докато неговият платформен брат, Renault Kangoo, не. Вместо това френският модел има четири звезди, докато братовчедът с германска марка е с найдобрата оценка в класа, съпоставим само с Mercedes-Benz Citan. Последният не беше елиминиран от гамата с дебюта на T, тъй като T-Class е допълващ модел към Citan, поне засега. Citan ще продължи да се предлага под формата на панелен ван, докато T-класата не се предлага в тази форма.

T-Class по-късно ще се...

Прочетете цялата статия на следния линк:   https://autozona.bg

Споделете статията в: